Prajituri

Amandina

O combinatie perfecta intre un blat de cacao bine insiropat in rom, acoperit de un fondant fin de ciocolata si decorat cu o crema de cacao...

Ecler

Acoperite cu fondant de cacao si ciocolata, cojile de ecler sunt umplute dupa o reteta secreta cu o crema de vanilie care fac pe clientii...

Boema

Blat de cacao in sirop de rom, acoperit de un fondant si o crema de cacao si multa frisca. O prajitura clasica care nu poate fi refuzata de...

Oana

O prajitura noua dar dupa o reteta clasica.  O combinatie unica de crema de charlota si crema de fructe intre straturi succesive de foi...

Savarina

Cea mai cunoscuta prajitura. Este pe cat de simpla pe atat de buna.  O coca dospita bine si insiropata in sirop de rom umpluta cu...

Valentina

  O prajitura perfect potrivita pentru un desert la o masa in care nu lipseste cafeaua. O foaie de cacao rulata bine cu crema de...

Choix a la Creme

  O prajitura foarte rafinata.  Intre doua coji de ecler sunt puse la un loc intr-o simfonie perfecta: crema de vanilie,...